« Terug naar vorige pagina

24/7 afhaal-automaat

NIEUW! Herhaalmedicatie via de 24-uurs afhaalautomaat (vanaf 27 februari 2023)

Bent u niet in de gelegenheid om uw herhaalmedicatie tijdens onze openingstijden af te halen, of wilt u het wachten in de apotheek vermijden?

Wij bieden u nu de mogelijkheid om vanaf 27 februari 2023 uw herhaalmedicatie (m.u.v. koelkastartikelen of grote pakketten) af te halen via de 24/7 afhaal-automaat naast de ingang van onze nieuwe  apotheek aan de Hoofdstraat.

Hoe werkt het?

Uw herhaalrecept komt bij ons binnen via uw huisarts, de receptenlijn, onze website of naar aanleiding van uw deelname aan onze herhaalservice. Na alle controles wordt de medicatie door één van onze assistentes in de 24/7 afhaal-automaat geplaatst, waarna u een sms-bericht ontvangt met daarin een unieke (eenmalige) pincode. Met deze pincode en het invoeren van uw geboortedag en -maand kunt u op ieder gewenst moment, maar uiterlijk binnen 4 dagen, de medicijnen uit de 24/7 afhaal-automaat ophalen.

Mobiele telefoon

In verband met de te versturen code via sms, moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon.

Machtiging voor automatische incasso
Voor alle medicatie die wij niet rechtstreeks kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar, krijgt u een factuur. Daarvoor dient u de machtiging voor automatische incasso, bijgesloten in het formulier, in te vullen en te ondertekenen.

Inschrijven 24/7 service

U kunt zich voor deze service inschrijven met behulp van het aanmeldingsformulier 24-uurs service.

aanmelding 24/7 afhaal-automaat

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)